Talousihmeen huipentuma

Uuden toimitilan rahoituksessa olemme nähneet suurta Jumalan armon vaikutusta antamisessa. Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana. Nyt heinäkuussa on loppuhuipentuman aika, jolloin Pyhä Henki haluaa viedä meitä Cityseurakuntana vielä uudelle tasolle Jumalan valtakuntaan kylvämisen alueella. Ei niin että väkisin pitäisi olla mukana, kun toisetkin tekevät niin, vaan kun Jumalan Henki vaikuttaa halun, silloin ei voi olla panematta itseään likoon.

Silloin toimitaan kuin Maria aikoinaan, kun hän vuodatti kallisarvoisen nardusvoiteen Jeesuksen päälle. Se oli arvoltaan noin vuoden palkka ja tuntui inhimillisesti tuhlaukselta. Olisihan sille ollut lukuisia tarpeellisia muita kohteita. Mutta hän kuunteli sydäntään ja teki sen Jeesukselle, koska halusi ilmaista rakkautensa ja kunnioituksensa Mestariaan kohtaan. Jeesus arvosti sitä suunnattomasti.

Toimitilahankkeen ajankohtaisesta tilanteesta kerrotaan enemmän seurakunnan jäsenkokouksessa.

Viikkojuhla 22.7.

Uuden toimitilan talousihme loppusuoralla!

On ollut rohkaisevaa nähdä, kuinka moni seurakuntalainen on kylvänyt siementä uuden toimitilan rahoittamiseen. Se kantaa siunattua satoa. Tällä hetkellä koossa on lähes puolet tarvittavasta määrästä. Joten jatketaan kylvöä. Jokaisen osuus on merkittävä myös itsellemme, että opimme haastamaan uskoamme talouden alueella.

Nyt tarvitaan lopullinen läpimurto. Joten samalla kun jatkamme kylvöä, ylistetään ja palvotaan Herraa, joka on arvollinen. Kun taivas yhtyy palvontaan, silloin vihollisen vastustus murtuu. Pidetään katseemme vahvasti Hänessä ja käsketään uskossa sen vuoren muuttumaan tasangoksi, mikä vielä pidättää.

Yksi Sydän – Seurakunnat yhdessä - Tapahtumapäivä lauantaina 25.8. klo 14-21

Paikka: Esy, Veturitori 2, Helsinki

Nyt tapahtuu uutta, kun seurakunnat yhdestä sydämestä etsivät Herraa yhdessä. Toukokuussa ollut kokoontuminen oli ensimmäinen askel syvempään yhteyteen ja kirkkauden ilmestymiseen, kun 18 seurakunnasta oltiin yhdessä Jumalan läsnäolossa. Päivä oli menestys!

Seuraava askel Jumalan kirkkauden ilmestymiseen yhdessä on kesäkuun lopulla lauantaina 25.8. klo 14-21 Esyssä, Veturitori 2, Helsinki.

Tule sinäkin mukaan!

Talousihmettä vastaanottamassa

Cityseurakunta on hankkinut uuden toimitilan, jonka merkitsee taloudellista ihmettä. Järkeily ei koskaan saa aikaan ihmettä. Mutta kun Pyhä Henki avaa sydämen silmät ja antaa uskon hengen, silloin mahdottomasta tulee mahdollista. Usko panee toimimaan, jokainen osaltamme saamme olla mukana. Pienistä puroista tulee suuri virta.

Makedonian seurakuntien esimerkki on innostava. Paavali kirjoittaa, että suurista koetuksista huolimatta uskovien ilo oli niin ylenpalttinen, että he köyhyydessäänkin olivat hyvin anteliaita. He antoivat voimiensa mukaan, jopa yli voimiensa. Omasta aloitteestaan he pyytämällä pyysivät, että saisivat osallistua keräykseen 2.Kor.8:2-4.

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 3