Yksi Sydän – Seurakunnat yhdessä - Tapahtumapäivä lauantaina 19.5. klo 14-21

Paikka: Esy, Veturitori 2, Itä-Pasila

Tulemme yhteen ilman suuria järjestelyjä ja erityistä agendaa etsimään Jumalaa yhteisen näyn ja herätyksen puolesta. Rukoilemme, ylistämmme ja julistamme palvellen keskinäisessä rakkaudessa.

Kun kokoonnumme yhteen seurakuntana, tapahtuu voimallisia asioita. Mutta kun tulemme yhteen useampana seurakuntana, voima lisääntyy ja moninkertaistuu. Yhteen tulemiseen Jumala on säätänyt erityisen siunauksen ja Hengen vuodatuksen.

Tapahtumapäivän ”Yksi Sydän – Seurakunnat yhdessä” järjestäjinä ovat Esy-, City- ja Ilmestysmaja- seurakunnat yhdessä. Siihen ovat tervetulleita kaikki halukkaat, myös muista seurakunnista. Suomen herätys nousee Suomesta!

Talousihmettä vastaanottamassa

Cityseurakunta on hankkinut uuden toimitilan, jonka merkitsee taloudellista ihmettä. Järkeily ei koskaan saa aikaan ihmettä. Mutta kun Pyhä Henki avaa sydämen silmät ja antaa uskon hengen, silloin mahdottomasta tulee mahdollista. Usko panee toimimaan, jokainen osaltamme saamme olla mukana. Pienistä puroista tulee suuri virta.

Makedonian seurakuntien esimerkki on innostava. Paavali kirjoittaa, että suurista koetuksista huolimatta uskovien ilo oli niin ylenpalttinen, että he köyhyydessäänkin olivat hyvin anteliaita. He antoivat voimiensa mukaan, jopa yli voimiensa. Omasta aloitteestaan he pyytämällä pyysivät, että saisivat osallistua keräykseen 2.Kor.8:2-4.

Lahjoitukset toimitilarahastoon

Saaja: Hgin Cityseurakuntayhdistys ry

Tilinumero: FI62 5542 2320 2851 09

Viitenumero: 2244

Rukous- ja paastokuukausi

Nouse Suomi tapahtuman puolesta koko huhtikuun ajan

Ole mukana rukousrintamassa!

Jasmin Saari siunattiin pastori-opettajaksi

Jasmin Saari siunattiin sunnuntaina 5.6. pastori-opettajaksi palvelemaan

Kristuksen ruumista julistamalla ja saarnaamalla Sanaa eri seurakunnissa ja

kansakunnissa.

Hänen kutsunsa on erityisesti varustaa seurakuntaa palveluksen työhön erityisesti

valtuuttamisen ja lahjojen vapauttamisen alueella.

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 3