Vapautusseminaari 6.-7.1.2018 Cityllä

Paikka: Cityllä, Lindsröm talo, Lautatarhankatu 6

Tilaisuudet la 6.1. klo 12-18 ja su 7.1. klo 10-15

Seminaarin opettajana toimiva Jasmin Saari kuvailee, miksi me jokainen pitempääkin uskossa olleet saatamme tarvita vapautumispalvelua:

"Jeesus tuli antamaan meille kokonaisvaltaisen pelastuksen. Vapauteen hän meidät vapautti.

Monesti huomaamme kuitenkin, että jopa vuosia uskoontulon jälkeen olemme silti monilla elämän osa-alueilla sidottuja. Kamppailemme emmekä tunne saavamme voittoa tietyistä asioista.

Meitä vaivaa pelot, katkeruus, ahdistus, yksinäisyys, kauna, viha ja anteeksi­antamattomuus.

Jeesus antoi meille mallin kuinka meidän tulee toimia. Hän antoi myös auktoriteetin ja voiman tallata vihollinen jalkojemme alle.

Vapautusseminaarin aikana opimme näkymättömästä maailmasta lisää, miksi olemme hyökkäyksen kohteena, miten se ilmenee ja miten voimme vapautus siitä.

Saamme vapautua itse ja opimme myös palvelemaan toisia vapauttamisen alueella."

Seminaari on tärkeä meille kaikille, jotka varustaudumme herätyksen läpimurtoon.

Tervetuloa!

Viikkojuhla 7.1.

Talousihmettä vastaanottamassa

Cityseurakunta on hankkimassa uutta toimitilaa, jonka rahoitus merkitsee taloudellista ihmettä. Järkeily ei koskaan saa aikaan ihmettä. Mutta kun Pyhä Henki avaa sydämen silmät ja antaa uskon hengen, silloin mahdottomasta tulee mahdollista. Usko panee toimimaan, jokainen osaltamme saamme olla mukana. Pienistä puroista tulee suuri virta.

Makedonian seurakuntien esimerkki on innostava. Paavali kirjoittaa, että suurista koetuksista huolimatta uskovien ilo oli niin ylenpalttinen, että he köyhyydessäänkin olivat hyvin anteliaita. He antoivat voimiensa mukaan, jopa yli voimiensa. Omasta aloitteestaan he pyytämällä pyysivät, että saisivat osallistua keräykseen 2.Kor.8:2-4.

Lahjoitukset toimitilarahastoon

Saaja: Hgin Cityseurakuntayhdistys ry

Tilinumero: FI62 5542 2320 2851 09

Viitenumero: 2244

Rukous- ja paastokuukausi

Nouse Suomi tapahtuman puolesta koko huhtikuun ajan

Ole mukana rukousrintamassa!

Jasmin Saari siunattiin pastori-opettajaksi

Jasmin Saari siunattiin sunnuntaina 5.6. pastori-opettajaksi palvelemaan

Kristuksen ruumista julistamalla ja saarnaamalla Sanaa eri seurakunnissa ja

kansakunnissa.

Hänen kutsunsa on erityisesti varustaa seurakuntaa palveluksen työhön erityisesti

valtuuttamisen ja lahjojen vapauttamisen alueella.

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 3