Hallintorakenteen muutos

Toinen tärkeä asia. Jo pitempään on valmisteltu Cityseurakunnassa hallitorakenteen muutosta. Tämä liittyy siihen, että noin vuosi sitten muodostettiin yhteinen uskonnollinen yhdyskunta nimeltä Kingdom Church. Perustajajäseniä oli 25 pastoria ja hengellistä johtajaa 6 eri seurakunnasta ja kristillisestä järjestöstä ympäri Suomea. Helsingistä mukana olivat City ja Esy.

Kingdom Church uskontokuntaan liittyvät paikalliset uskonyhteisöt eli seurakunnat ovat itsenäisiä ja toimivat kukin omilla nimillään yhdessä rakentaen Jumalan valtakuntaa. Niille on vahvistettu yhdyskunnan kokouksessa toukokuussa yhteiset uskon perustotuudet ja yhteinen arvopohja. Näistä dokumenteista voit saada halutessasi itsellesi kopion. Cityseurakunta on ottanut hallinnolliseksi nimekseen Citykirkko, joka on siis yksi Kingdom Church yhdyskunnan jäsenseurakunta. Myös muita seurakuntia on jo liittynyt ja uusia on liittymässä.

Cityseurakunnan toiminnassa hallintorakenteen muutos näkyy käytännössä ainoastaan siinä, että talouden hoito siirtyy Helsingin Cityseurakuntayhdistys ry:ltä uudelle perustetulle paikalliselle uskonyhteisölle nimeltä CITYKIRKKO. Toisin sanoen pankkitilit muuttuvat ja lahjoituksien vastaanottaja muuttuu, mutta viitenumerot pysyvät samoina. Elokuu tulee olemaan siirtymäkausi. Sinä aikana ei haittaa, vaikka toimisit vielä vanhan käytännön mukaisesti. Uusi ja vanha toimivat rinnakkain.

Uusi pankkitilin numero: FI67 5722 4120 2501 03

Saaja: Citykirkko

Kaikki viitenumerot pysyvät samoina.

Seurakunnan johtorakenteessa muutos ilmenee siten, että nykyisestä johtoryhmästä tulee cityneuvosto, johon kuuluvat kaikkien eri työmuotojen johtohenkilöt. Pastoritiimistä valitaan Citykirkon hallitus, jota johtaa seurakunnanjohtaja. Pastorien tulee tietysti nauttia cityneuvoston ja koko seurakunnan luottamusta.

Jäsenyyteen seurakunnassa rakennemuutos ei aiheuta muutosta. Jatkamme toimintaa edelleen tutuksi tulleen Cityseurakunnan nimen alla. Tiedotuksessa muutos tulee näkyviin, kun uudet nettisivut avataan syyskuun alussa, osoitteeksi tulee: www.citykirkko.fi

Uuteen toimitilaan!

Nyt se on tapahtunut! Cityseurakunta on saanut päätökseen uuden toimitilan kaupat Yrittäjätalosta. Torstaina 12.7. siirtyi omistajuus seurakunnalle niistä osakkeista, jotka oikeuttavat 335 neliön tilan hallintaan 2. kerroksesta. Puoli vuotta aiemmin laadittiin kauppakirja ja silloin tammikuun lopulla maksettiin kauppasummasta 100 000 € ja loppuosuus 400 000 € siis nyt. Keräyksen kautta saimme koko kauppasummasta kokoon yli puolet, loppuosuudelle ja muutosremonttiin tarvittava osuus 300 000 € otettiin lainaksi Osuuspankista.
Kiitos kaikille, jotka olitte mukana toteuttamassa tätä talousihmettä. Taivaan Isän armo on niin ihmeellinen. Halleluja!

Vaikka emme vielä päässeet vuosi sitten asetettuun uskon tavoitteeseen, että saamme uuden toimitilan ilman velkaa, emme mitenkään lannistu ja jätä keräystä kesken. On nähtävä asia niin, että tuon tavoitteen toteutuminen siirtyi vain vähän edemmäksi. Uskossa ojentaudumme nyt siihen, että maksamme velan pois mahdollisimman pian, niin että kun pidämme viralliset avajaiset loppuvuodesta, silloin olemme velattomia!

Uskomme talousihmeen jatkuvan niin kuin se on ollut todellisuutta tähänkin saakka. Seurakunnassamme ja koko Kristuksen ruumiissa nousemme uudelle tasolle varojen kylvämisessä. Antaminen samoin kuin mikä muu tahansa palveleminen Jumalan valtakunnassa ei ole vaatimuksien täyttämistä. Päinvastoin. Kun sydän saa avautua Isän rakkaudelle, silloin alamme haluta samaa mitä Isä haluaa. Tulee halu panostaa omaan seurakuntarakennukseen niin kuin se vain suinkin on mahdollista ja sehän on mahdollista Jumalan armon vaikutuksesta.

Lahjoitukset toimitilarahastoon

Saaja: Citykirkko

Tilinumero: FI67 5722 4120 2501 03

Viitenumero: 2244

Uuden toimitilan talousihme loppusuoralla!

On ollut rohkaisevaa nähdä, kuinka moni seurakuntalainen on kylvänyt siementä uuden toimitilan rahoittamiseen. Se kantaa siunattua satoa. Tällä hetkellä koossa on lähes puolet tarvittavasta määrästä. Joten jatketaan kylvöä. Jokaisen osuus on merkittävä myös itsellemme, että opimme haastamaan uskoamme talouden alueella.

Nyt tarvitaan lopullinen läpimurto. Joten samalla kun jatkamme kylvöä, ylistetään ja palvotaan Herraa, joka on arvollinen. Kun taivas yhtyy palvontaan, silloin vihollisen vastustus murtuu. Pidetään katseemme vahvasti Hänessä ja käsketään uskossa sen vuoren muuttumaan tasangoksi, mikä vielä pidättää.

Lahjoitukset toimitilarahastoon

Saaja: Hgin Cityseurakuntayhdistys ry

Tilinumero: FI62 5542 2320 2851 09

Viitenumero: 2244

Yksi Sydän – Seurakunnat yhdessä - Tapahtumapäivä lauantaina 25.8. klo 14-21

Paikka: Esy, Veturitori 2, Helsinki

Nyt tapahtuu uutta, kun seurakunnat yhdestä sydämestä etsivät Herraa yhdessä. Toukokuussa ollut kokoontuminen oli ensimmäinen askel syvempään yhteyteen ja kirkkauden ilmestymiseen, kun 18 seurakunnasta oltiin yhdessä Jumalan läsnäolossa. Päivä oli menestys!

Seuraava askel Jumalan kirkkauden ilmestymiseen yhdessä on kesäkuun lopulla lauantaina 25.8. klo 14-21 Esyssä, Veturitori 2, Helsinki.

Tule sinäkin mukaan!

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 Seuraava > Loppuun >>