Seppo Pehkonen
MUUTOKSIEN AIKAA SEURAKUNNASSA
Kirjoittanut Seppo Pehkonen

Syksyn myötä käynnistyvät jälleen monet toiminnat. Samalla olemme suurien muutosten keskellä. Elokuussa kerroin johtorakenteen muutoksista. Nyt toimitilaa laitetaan kuntoon ja joudutaan kokoontumaan rakennustöiden keskellä. Ymmärrystä ja joustavuutta tarvitaan useamman kuukauden ajan.

Taivaan Isä on suuressa armossaan vaikuttanut monien sydämissä halua tulla talkoilla auttamaan eivätkä kaikki ole edes Cityseurakunnan jäseniä. Kiitos teille jokaiselle osuudestanne ja erityisesti Tomi Pokille, joka käytännössä vetää remonttiprojektia. Hänelle voit ilmoittautua, jos voit tulla auttamaan. Myös talouden suhteen uskomme Jumalan armon vaikutukseen, että tarvittavat varat saadaan kokoon.

Kodin rakentaminen on tärkeää. Mutta mitä varten se tapahtuu? Jotta seurakunta eli ihmiset, joille koti valmistetaan, voivat täyttää tarkoituksensa. Jotta Jumalan kirkkaus voi ilmestyä seurakunnan yhteisissä kokoontumisissa. Jotta Cityseurakunnasta saa muodostua apostolinen keskus, joka on kuin lentotukialus, johon laskeudutaan ja noustaan lentoon. Jotta koko seurakuntaa varustetaan palveluksen työhön Kristuksen ruumiin rakentamiseksi.

Cityseurakunnan näkynä on olla apostolinen seurakuntayhteisö, joka tuo ihmisille Jumalan rakkauden ja Pyhän Hengen voiman ja auttaa tekemään heistä Jeesuksen opetuslapsia ja opetuslasten tekijöitä. Käytännössä tämä tapahtuu pienryhmien eli opetuslapsiryhmien (solujen) kautta, jotka kokoontuvat viikoittain kodeissa. Niissä toteutuu uskovien perheyhteys, jossa Jumalan rakkaus, keskinäinen huolenpito ja rakentuminen tulee käytännössä esiin.

Pidä huolta, että löydät oman paikkasi solussa ja palvelutehtäväsi koko seurakunnan toiminnoissa, että voit kasvaa opetuslapseudessa ja tulla myös opetuslasten tekijäksi. Näkymme on rakentaa kasvavaa soluverkostoa pääkaupunkiseudulle, jossa juuri sinä voit olla yhtenä ratkaisevana silmukkana. Toivotamme myös tervetulleiksi uudet jäsenet Ilmestysmajasta ja iloitsemme siitä hengellisestä rikkaudesta, mitä heidän lahjojensa kautta tulee seurakuntaan. Muutoksien aika vie meitä eteenpäin näyn toteutumisessa.

Seppo Pehkonen

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>