UUSIEN ALKUJEN VUOSI 2018
Kirjoittanut Seppo Pehkonen   

 

 

 

Vuosi 2018 on uusien alkujen mahdollisuus. Olemme tulleet aikakauteen, jolloin Jumalan lupaukset alkavat toteutua nopeutetussa aikataulussa. Nyt puhun profeetallisesti ja julistan Cityseurakunnalle.

Mitä uutta näemme vuodelle 2018? Hengessä tapahtuva näkeminen ei ole sitä, että meillä on tiettyjä toiveita ja suunnitelmia, joita itse haluaisimme toteuttaa ja pyydämme siihen sitten Jumalan siunausta. Ei, vaan on kyse siitä, mitä Jumala aikoo tehdä ja mihin hän haluaa meidät mukaan.

Seurakuntamme näkynä on olla opetuslapsia tekevä seurakunta, joka rakentaa opetuslasten verkostoa pääkaupunkiseudulle. Jumalan rakkauden tulesta palavat kodit ja niissä kokoontuvat solut tavoittavat uusia ihmisiä ja voittavat heitä Kristukselle ja varustavat palvelemaan jälleen toisia. Uudet kodit moninkertaistavat soluverkoston. Puhun nyt uutta alkua ja näkyä Jumalalta sinun kodillesi opetuslapseuteen.

Sunnuntain Viikkojuhla on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa ylistetään täysillä Herraa, saadaan kokea iloista antamisen juhlaa ja vahvaa Sanan opetusta. Siellä voidaan viipyä profeetallisessa Jumalan läsnäolossa ja saada rukouspalvelua henkilökohtaisissa tarpeissa. Puhun uutta alkua näille kokoontumisille niin, että Jumalan kirkkauden läsnäolo murtautuu uudelle tasolle. Ihmeitä ja tunnustekoja, pelastumisia ja parantumisia, vapautumisia ja Pyhällä Hengellä täyttymisiä tulee esiin lisääntyvästi.

Seurakunnan nuorisotyö puhkeaa taimelle ja lähtee kasvuun. Se mitä on valmisteltu pinnan alla saa nyt näkyvän muotonsa. Alkaa nuorisosolu, yhdestä solusta tulee pian kaksi jne… Sitten nuorten iltoja. Puhun nuorisotyöhön samaa Jumalan kirkkauden läpimurtoa niin, että uusi elämä saa nousta esiin.

Pian saamme seurakunnalle oman toimintakeskuksen, jota olemme pitkään haaveilleet. Puhun taloudellisen ihmeen täyttä läpimurtoa, olemmehan jo nähneet tuon ihmeen alkaneen tuoteutua. Uudessa keskuksessa tulee lepäämään kaiken toiminnan yllä Jumalan kirkkauden painava läsnäolo.

Puhun juuri sinulle uutta henkilökohtaista alkua vuonna 2018! Anna Jumalan muovata tulevaisuutesi.

Seppo Pehkonen

 

 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki