USKOMME TALOUSIHMEESEEN!
Kirjoittanut Seppo Pehkonen   

Cityseurakunta on rukoillut ja etsinyt käyttöönsä jo pitkään toimintakeskusta. Yrittäjätalosta oltiin jo pari vuotta sitten vuokraamassa toisen kerroksen tilaa osoitteesta Työpajankatu 10. Silloin hanke ei toteutunut, koska tilan omistaja vuokrasi sen toiselle taholle.

 

Omistaja on halukas myymään kyseisen tilan meille noin puolen miljoonan euron hinnalla. Jos kaupat tehdään ennen vuoden vaihdetta, tila vapautuu siitä puolen vuoden päästä. Tämä mahdollisuus on meillä ollut tiedossa jo toista vuotta. Olemme järkeilleet rahoituksen kanssa siitä huolimatta, että meille jo heti alkuvaiheessa tuli profeetallinen ilmoitus, ettei tarvita pankkilainaa.

 

Viime keväänä itselleni alkoi vahvistua uskon henki siitä, että se vuori, joka on pidättänyt sen tilan haltuunottoa, jonka Jumala on meille tarkoittanut, väistyy. Lopullisen vahvistuksen asialle sain rukouksessa nyt alkusyksystä: Saamme nähdä yliluonnollisia taloudellisia ihmeitä toimitilan rahoituksessa. Minun tulee käydä edellä ja panna itseni likoon. Emme tarvitse pankkilainaa, vaan maksamme kauppahinnan käteisellä.

 

Uuden toimitilan rahoitus on meille inhimillisesti mahdotonta toteuttaa! Tarvitaan yliluonnollinen talousihme.

 

Moni kysyy: Miten se tapahtuu? Eihän Jumala pudota seteleitä taivaasta. Ei niin, se ei ole hänen tapansa toimia, vaan hän tekee ihmeen omiensa kautta. Myös sinun kauttasi! Saat olla mukana talousihmeen toteuttamisessa. Mikä etuoikeus ja armo! Jumala antaa sinulle uskoa ja saat harjoittaa sen käytäntöön laittamista.

 

Selkeänä vahvistuksena sen jälkeen kun johtoryhmä oli antanut oman lupauksensa ja oltiin informoitu asiasta jäsenkokouksessa, tuli ensimmäinen suuri lahjoitus. Tämä talousihme on jo lähtenyt liikkeelle.

 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki