Talousihmeen huipentuma

Uuden toimitilan rahoituksessa olemme nähneet suurta Jumalan armon vaikutusta antamisessa. Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana. Nyt heinäkuussa on loppuhuipentuman aika, jolloin Pyhä Henki haluaa viedä meitä Cityseurakuntana vielä uudelle tasolle Jumalan valtakuntaan kylvämisen alueella. Ei niin että väkisin pitäisi olla mukana, kun toisetkin tekevät niin, vaan kun Jumalan Henki vaikuttaa halun, silloin ei voi olla panematta itseään likoon.

Silloin toimitaan kuin Maria aikoinaan, kun hän vuodatti kallisarvoisen nardusvoiteen Jeesuksen päälle. Se oli arvoltaan noin vuoden palkka ja tuntui inhimillisesti tuhlaukselta. Olisihan sille ollut lukuisia tarpeellisia muita kohteita. Mutta hän kuunteli sydäntään ja teki sen Jeesukselle, koska halusi ilmaista rakkautensa ja kunnioituksensa Mestariaan kohtaan. Jeesus arvosti sitä suunnattomasti.

Toimitilahankkeen ajankohtaisesta tilanteesta kerrotaan enemmän seurakunnan jäsenkokouksessa.

Lahjoitukset toimitilarahastoon

Saaja: Hgin Cityseurakuntayhdistys ry