ELÄVÄN VEDEN VIRRAT
Kirjoittanut Seppo Pehkonen   

Kevät on innostavaa aikaa, kun näemme talven roudan murtuvan. Jäät sulavat ja vedet virtaavat, joskus oikein tulvavesinä kaikkialle ympäristöön. Kevätsateet ja auringon lämpö tekevät mahdolliseksi uuden elämän esiin nousemisen.

 

Näin on myös Jumalan valtakunnassa. Jeesus lupasi kuolemansa ja ylösnousemisensa jälkeen lähettää Pyhän Hengen omilleen. Hän sanoi, että jokainen häneen uskova, joka janoaa hänen Henkeään, saa tulla hänen luokseen ja juoda Hengen virroista. Sen seurauksena hänen sisimmästään juoksevat elävän veren virrat.

 

Mitä tämä tarkoittaa? On ehdottoman tärkeää, että jokainen uskova saa itse juoda näistä virroista, tulla sisäisesti parannetuksi ja virvoitetuksi. Mutta Jumalan tarkoitus on vielä enemmän. Hän haluaa täyttää meidät niin, että nämä elävän veden virrat tulvivat sisimmästämme ulos toisille siunaukseksi. Ne tuovat Jumalan rakkauden ja pyhyyden todellisuuden, mutta myös hänen yliluonnollisen voimansa, joka murtaa kaikki pimeyden kahleet.

 

Hengen vuodatuksen lopullisena päämääränä on suuri sielujen sadonkorjuu, jossa saamme kaikki olla mukana. Juuri siksi Henki tulee voimallisesti yllemme, että voimme olla Jeesuksen todistajia ja voittaa ihmisiä sisälle Jumalan valtakuntaan. Tämä sadonkorjuu jatkuu aina Jeesuksen takaisintuloon saakka.

 

Mitä sinun sisimpäsi on täynnä, sitä se välittää ympärilleen. Ethän halua huolien, pelkojen ja ahdistusten virtaavan sinusta toisille. Et tietenkään, vaan haluat, että Jumalan rakkaus, ilo ja rauha oikein pursuavat sinusta parantumiseksi toisille.

 

Juo Hengen virroista ja ole täynnä Jeesusta, niin elävän vedet virrat tulivat sinusta ja sinäkin olet mukana suuressa sadonkorjuussa.

 

 

Seppo Pehkonen

 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki