Haastattelussa: Martin Reen

 

Martin Reen vierailee Cityseurakunnassa 3.-4.maaliskuuta.

Martin, kuka olet ja mitä teet?

 

Olen naimisissa ja minulla on kolme lasta. Asumme Pohjois-Ruotsissa. Matkustan kiertävänä julistajana ja lähetystyöntekijänä eri puolilla maailmaa.

 

Mikä tuo sinut Suomeen aina uudelleen ja uudelleen?

 

Jumala laittoi Suomen sydämeeni joitakin vuosia sitten, ja juureni ovat osittain Suomessa, sillä isäni on suomalainen. Se on lempimaani. Uskon, että sieltä lähtee herätys, joka leviää koko maahan.

 

Mitä Jumala on puhunut sinulle Suomesta?

 

Uskon, että Jumala on ennalleen asettamassa uskoville oikean identiteetin Hänen poikinaan ja tyttärinään. Suomi on maa, jossa on paljon isättömiä. Monet ihmiset on painettu alas. Jumala haluaa eheyttää heille identiteetin ja turvallisuuden. Ja uskon, että seurakunta Suomessa vie nämä totuudet kaikkialle maailmaan. Tätä Jumala on puhunut minulle.

Mitä odotat kokouksilta Cityseurakunnassa?

 

Uskon, että tulemme kokemaan paljon Jeesuksen kohtaamista. Odotan Pyhän Hengen kohtaavan ihmisiä ja muuttavan heidän elämiään. Aina kun saarnaamme evankeliumia, silloin Jeesus tulee korotetuksi ja ihmisten elämät muuttuvat.

Suomi on saanut paljon profetioita herätyksestä, mitä suomalaisten tulisi tehdä, että ne toteutuvat?

Löydä Jeesus ja Hänen täytetty työnsä ristillä. Saa ilmestys rakastavasta Isästä. Herätys tapahtuu aina siellä missä Jeesus on korotettu.

 

 

 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki