Haastattelussa: Pirjo Virtala

Pirjo Virtala on pirteä eläkeläinen. Hän käy seurakunnassa opetuslapseuskoulua ja palvelee pyhäkouluopettajana.

Mitä Jeesus sinulle merkitsee?

–Jeesus on minun Herrani ja Pelastajani ja elämäni. Uskonasiat olivat esillä jo nuoruudessani, pyhäkoulun ja rippikoulun kautta. Lukioaikana menin Raamattuopistolle herätyskokoukseen. Siellä minulletuli selväksi, että minun pitää tehdä henkilökohtainen ratkaisu Jumalan puoleen. Rukoilin Jeesusta sydämeeni. Löysin seurakuntayhteyden ja olin mukana lähetystyössäkin. Jossain vaiheessa seurakuntayhteys alkoi laimenemaan. Olin pitkään uskova, mutta en käynytsäännöllisesti seurakunnassa.

– Vuonna 2009 muutin taloon, jossa TV 7 näkyy. Silloin alkoi uudistusja elpyminen uskossa. Tajusin, että olin jättänyt suuren osan itsestänisyrjään, kun en ollut käynyt seurakunnassa. Yhteys löytyi uudelleenToivon Lähde seurakunnasta, joka liittyi Cityseurakuntaan 1,5 vuottasitten. Silloin tulin mukaan tähän yhteyteen.

Mikä on parasta Cityseurakunnassa?

–Keskinäinen yhteys ja rakkaus ihmisten välillä sekä yhteinen pyrkimys täyttää hänen lähetyskäskyään.

Millaista on palvella pyhäkouluopettajana?

–On antoisaa tutustua lasten maailmaan, mutta myös haastavaa,koska tänä päivänä lasten huomio menee niin paljon muihin asioihin, kuten kännyköihin ym.

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?

–Odotan suuresti huhtikuun Israelin matkaa, jossa seurakuntammeon mukana. Israel on sydämelläni. Sieltä olemme saaneet Raamatun. Nyt on juutalaisten aika pelastua. Jumala haluaa pelastaa myösmuslimit, Ismaelin jälkeläisille on olemassa myös lupaus Jumalalta.Haluan uskoa, että islamin valta murtuu.