Jani Leinonen ja Pauli Palola

Jani Leinonen ja Pauli Palola ovat aloittaneet evankelioivaa toimintaa Vuosaaressa.

Mitä teette ja keitä haluatte tavoittaa?

Pauli: Evankelioimme kaduilla pääasiassa nuoria ja nuoria aikuisia. Järjestämme heille kohtaamisillan, jossa jaetaan evankeliumia ja todistuksia. Olemme vuokranneet kerran viikossa perjantaisin Vuosaaren vapaaseurakunnan käyttöömme näkyämme varten klo 16.00-20.00. Se on ollut kuukauden aikaan harjoituskokeiluna, mutta ei ole löytänyt vielä muotoaan. Olemme tarjonneet pizzat kaikille, jotka tulevat paikalle. Tähän asti siellä on käynyt 13-16 vuotiaita. Kaikki ovat tervetulleita. Kaikki apu on myös tietenkin tervetullutta.

Jani: Haluamme tavoittaa kaikki ei-uskovat ja myös uskovat, joilla ei ole seurakuntaa. Tämä ei ole pelkästään nuorille vaan kaikille, jotta saamme eheyttää ihmisiä. Olemme kutsuneet lähinnä nuoria tällä hetkellä, mutta kun olemme saaneet heitä tavoitettua ja evankelioitua, siirrymme myös vanhempaan kansaan.

Miten toiminta sai alkunsa?

Pauli: Tapasimme Janin kanssa Cityseurakunnan OL-ryhmässä. Jaoimme yhteisen innon evankeliointiin ja siitä se vaan lähti.

Jani: Tein Jani Liukkosen kanssa tapahtumaa Vuosaaren vapaaseurakunnalla ennen kesää kuusi-seitsemän kuukautta. Tänä syksynä etsin kaveria, jonka kanssa voisin jatkaa tapahtumia. Pauli Palola sanoi, että hän voisi tulla siihen ilomielin.

Mitä Jumala on tehnyt tapahtumien kautta?

Pauli: Nuorilla on ollut selvää mielenkiintoa ja uteliaisuutta todellista Jumalaa kohtaan. Olemme tuoneet Jumalaa esille todellisten merkkien kautta kuten profetoimisen kautta. Nuorten kanssa on ollut monia johdatettuja kohtaamisia.

Jani: On ihmisiä, jotka ovat ottaneet Jeesuksen vastaan. Vuosaaressa viime viikolla evankelioin erään henkilön kauppareissulla, jota opetuslapseutan nyt. Hän tulee mukaan iltoihin. Tapahtuman kautta on tullut opetuslapsia. Naamamme tulevat ihmisille tutuiksi.